Informace o zpracování osobních údajů a využívání Cookies na stránkách Restaurace Zorto

Zorto Restaurace Praha Centrum


Dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“) a nařízení (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů – dále jen „GDPR“)

Prohlášení o zpracování osobních údajů

Správce údajů: 

  • Název provozovny: Zorto Restaurant
  • Provozovatel: ZORTO Restaurant s.r.o.
  • IČ: 090 91 661
  • adresa: Nekázanka 2037/6, 110 00 Praha 1 - Nové Město
  • e-mail: info@zorto.cz
  • telefon: +420 608 886 985

(dále jen „provozovatel“)

Prohlašujeme, že se při zpracování osobních údajů poskytnutých klientem v souvislosti s objednávkou a nákupem služeb od výše uvedeného provozovatele řídíme Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 a Zákonem o zpracování osobních údajů č.110/2019 Sb.

Zákazník bere na vědomí, že v souladu s výše uvedenými právními předpisy o ochraně osobních údajů (zákon a GDPR) je oprávněn:

  • kdykoliv odvolat udělený souhlas, a to pro každý z účelů zpracování samostatně,
  • vyžádat si informaci o tom, jaké osobní údaje jsou o něm zpracovávány,
  • vyžádat si opravu nebo doplnění svých osobních údajů,
  • žádat výmaz osobních údajů, pro jejichž zpracovávání již dále není důvod,
  • žádat omezení zpracovávání údajů, které jsou nepřesné, neúplné nebo u nichž odpadl důvod jejich zpracování, ale nesouhlasí s jejich výmazem,
  • žádat umožnění přenesení zpracovávaných údajů,
  • dostat odpověď na svou žádost adresovanou správci bez zbytečného odkladu, v každém případě do jednoho měsíce od obdržení žádosti správcem,
  • podat stížnost k dozorovému úřadu (Úřad pro ochranu osobních údajů, pplk. Sochora 27, Praha 7, PSČ 170 00), pokud se domnívá, že zpracováním jeho osobních údajů je porušeno GDPR.

Zákazník výslovně souhlasí s tím, aby provozovatel zpracovával jeho osobní údaje poskytnuté v prostřednictvím webových formulářů za účelem zasílání obchodních nabídek a sdělení. Zákazník souhlasí se zpracováním uvedených údajů provozovnami Provozovatele a dalšími zpracovateli pro výše uvedené účely. Zákazník je po prokazatelné identifikaci oprávněn kontrolovat své zpracovávané údaje a opravovat je nebo odvolat svůj souhlas s jejich zpracováváním písemně na uvedené adrese.

 


 

V souladu s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, Vás tímto informujeme, o že naše www stránky nevyužívají pro svoji činnost tzv. cookies v následujícím rozsahu:

Prohlášení o Cookies na stránkách provozovatele

Pro správnou funkci stránek je někdy nezbytné umístit malé datové soubory, označované jako cookies, na vaše zařízení.

Co jsou cookies?

Cookies jsou malé datové soubory umístěné ve vašem prohlížeči v zařízení, na kterém si web prohlížíte. Jejich úkolem je pomoci lepšímu fungování webu. Stránky si pamatují vaše prohlížení a pamatují si vaše preference. Díky tomu je pro vás užívání stránek jednodušší a šetří vám čas. Cookies představují tzv. síťové identifikátory a je s nimi nakládáno jako s osobními údaji. 

Kde jsou cookies používána?

Weby, které provozuje výše uvedený provozovatel, jsou veřejně přístupné na následujících internetových doménách:

Jaká cookies jsou používána?

  1. Technická cookies: Tato cookies jsou využívána pro běžné fungování těchto webových stránek. Naše webové stránky nevyužívají žádná technická cookies.
  2. Analytická cookies: Analytická cookies schraňují anonymní data o uživatelském chování uvnitř webu. Pomáhají nám vylepšovat jak obsah, tak funčknost webu. Dávají nám například informaci o tom, ze kterých podstran webu návštěvníci nejvíce odcházejí, z jakých zařízení a v jakých jazykových nastaveních si webové stránky prohlížejí a mnoho dalších statických a zcela anonymních údajů, které nám prozradí, kde je web potřeba vylepšit. Jako analytický nástroj bývá využíván např. Google Analytics. O tom, jaká cookies konkrétně takový nástroj uchovává, se více dozvíte na webu Google Analytics Cookie Usage. Naše webové stránky nevyužívají žádná analytická cookies.
  3. Marketingová cookies: Marketingová cookies neumí rozesílat marketingová sdělení návštěvníkům webů, pouze podle uživatelských preferencí zobrazují reklamy. Více se o využívání marketingových cookies dozvíte na Google Privacy and Terms nebo Informace o nastavení souborů Cookies na Facebooku. Naše webové stránky nevyužívají žádná marketingová cookies

Všechna výše uvedená cookies nejsou používána k jinému účelu, než je uvedeno ve výše uvedeném přehledu.

Pokud se chcete dozvědět více o cookies a jejich širším využití, použijte, prosím, níže uvedené odkazy:

Souhlas s nepoužíváním cookies

Tím, že naše webové stránky používáte, berete na vědomí a akceptujete skutečnost, že na našich stránkách nepoužíváme soubory cookies.

V případě nesouhlasu s těmito skutečnostmi může příslušný uživatel www stránek podat stížnost určenému subjektu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, na adrese: Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, e-mail: posta@uoou.cz, web: www.uoou.cz

Správa souborů cookies

Správu souborů cookies umožňuje každý prohlížeč, je tedy možné si užívání cookies nastavit podle vlastních preferencí. Můžete cookies blokovat nebo smazat, ale může se stát, že některé části webů nebudou fungovat správně. Každý prohlížeč má ve svém nastavení návod, jak zakázat či vymazat cookies.

 

Za provozovatele podepsán v.r.

Zoran Jovanoski
Jednatel a Manažer
Zorto Restaurant

Aktualizace: 30.12. 2021
Tisk: 25.1. 2022 - 17:11
http://www.praha-centrum-restaurace.cz/zorto/zpracovani-osobnich-udaju.phtml

Copyright: ZORTO Restaurant s.r.o. © 2022